12 victime în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Miercuri, 03 August 2016Argeș
Sursa Foto: ISU Argeș

12 victime in urma coliziunii dintre un autoturism si un microbuz | imaginea 1 În cursul dimineții de marți, 23 iulie a.c., în jurul orei 06.30, la nivelul județului Argeș a fost activat Planul Roșu de intervenție, în urma producerii unui accident cu victime multiple pe DN 73 D, zona Colibași, orașul Mioveni.

În accident au fost implicate un autoturism și un microbuz, traficul fiind deviat pe o rută ocolitoare. În urma accidentului au rezultat 12 victime, trei din autoturism și 9 din microbuz. Dintre cei trei bărbați din autoturism, doi se aflau încarcerați, iar al treilea în stare gravă. S-a intervenit pentru descarcerarea acestora și acordarea îngrijirilor medicale necesare, dar din păcate, cei doi au fost declarați decedați.

Victimele din microbuz, 10 femei, au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Județean Argeș.

Aproximativ 40 de salvatori din cadrul ISU Argeș, cu 7 ambulanțe SMURD (6 de prim ajutor calificat și 1 de terapie intensivă mobilă), o autospecială cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și autospeciala de transport victime multiple, alături de 5 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Argeș și 3 echipaje ale Poliției, au acționat la fața locului, sub coordonarea Prefectului județului, Cristian Soare și a împuternicitului inspector șef al ISU Argeș, colonel Popescu Liviu.

Galerie imagini