Accident rutier cu 6 victime

Vineri, 26 August 2016Olt

Accident rutier cu 6 victime | imaginea 1 Echipajul SMURD Caracal a intervenit duminică, 21 august, în jurul orei 08.00, pe drumul european 70, între localitățile Caracal și Stoenești, la un accident rutier. În accident au fost implicte două autoturisme, în care se aflau șase persoane ( doi minori și patru adulți ). În sprijinul salvatorilor SMURD au venit trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

La CPU Caracal au fost transportate cinci victime, toate conștiente, o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu traumatism la coloana cervicală și multiple excoriații; un copil, în vârstă de șase luni, cu traumatism cranio-facial; o femeie, în vârstă de 46 de ani, cu traumatism abdominal; un copil, în vârstă de 3 ani, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept ( femur ) și un bărbat, în vârstă de 32 de ani, politraumatizat prin accident rutier. La fața locului a fost asistat și un bărbat, în vârstă de 49 de ani, cu excoriații la membrele inferioare, care a refuzat transportul la spital.

Cei doi minori și părinții acestora, femeia, în vârstă de 26 de ani și bărbatul, în vârstă de 32 de ani, au fost transferați de echipaje SAJ la UPU Craiova.

Galerie imagini