Două microbuze de veghe în... lanul de porumb

Luni, 08 August 2016Suceava

Doua microbuze de veghe in    lanul de porumb | imaginea 1 Duminică, 7 august a.c., în jurul orei 09.55, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208B, în afara localității Dumbrăveni, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Suceava, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire, intrând în coliziune frontală cu autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Udești.

În urma coliziunii dintre două autovehicule, au rezultat 4 victime (câte două în fiecare maşină), din care una a rămas încarcerată. Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a unui bărbat de 32 de ani, din comuna Dumbrăveni, pasager în autoutilitară și a unei minore de 17 ani, din municipiul Fălticeni, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

La fața locului s-a deplasat urgent modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava (autospecială pentru descarcerare şi ambulanţele B şi TIM), împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Salvatorii au luat măsurile de siguranţă specifice, au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victima încarcerată, un bărbat de 41 de ani, şi au acordat primul ajutor medical celorlalte persoane implicate în accident - doi bărbaţi de 32 şi 31 de ani şi o tânără de 17 ani.

Toate cele patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Cei doi conducători auto, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Galerie imagini