Accident soldat cu 3 răniţi, dintre care unul încarcerat

Miercuri, 21 Septembrie 2016Hunedoara

Accident soldat cu 3 raniti  dintre care unul incarcerat | imaginea 1 Joi, 15 septembrie a.c., în jurul orei 11, Garda de Intervenţie a Detaşamentului Deva a fost alertată în urma unui apel la 112 care anunţa un accident de circulaţie produs la ieşirea din municipiu, pe bulevardul 22 Decembrie.

Imediat, au ajuns la locul accidentului 3 echipaje de pompieri, specializate în descarcerare şi prim ajutor calificat, care s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă şi o ambulanţă, tip B2. De asemenea, Serviciul de Ambulanţă Judeţean a deplasat în zonă un echipaj cu medic.

Ajunse la locul impactului dintre două autovehicule şi un tractor, echipajele de salvare au găsit în mijloacele de transport 3 răniţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 46 de ani, dintre care unul, şoferul unui taxi, încarcerat.

Concomitent cu operaţiunile de descarcerare din autoturism a rănitului s-au desfăşurat manevrele de stabilizare şi protejare cu gulere cervicale a victimelor. Cele trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost transportate la UPU Deva politraumatizate dar conştiente şi cooperante.

Galerie imagini