Accident rutier cu victime multiple

Miercuri, 26 Octombrie 2016Olt

Accident rutier cu victime multiple | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit marți, 25 octombrie a.c., în jurul orei 13.15, în zona Podului Olt, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane, fiind anunțată și o victimă încarcerată.

La fața locului s-au deplasat modulul SMURD, format din autospecială pentru descarcerare și echipaj de prim ajutor, autospeciala pentru victime multiple și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

Pe timpul deplasării la locul accidentului, autospeciala pentru descarcerare, care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a fost implicată într-un accident rutier. În urma evenimentului, șoferul autoturismului implicat în accident, a fost rănit ușor ( excoriații la nivelul capului ), a fost asistat la fața locului și a refuzat transportul la spital. Membrii echipajului nu au fost răniți, iar organele de poliție cercetează împrejurările evenimentului.

În urma accidentul produs în zona Podului Olt, patru persoane au ajuns la UPU Slatina. Trei dintre acestea, o minoră, în vârstă de trei ani, cu o plagă la membrul superior drept, în zona degetului, o fată, în vârstă de 18 ani, cu traumatism cranio-cerebral, o femeie, în vârstă de 43 de ani, cu suspiciune de fractură la gamba dreaptă, au fost preluate și transportate de autospeciala pentru victime multiple. Un bărbat, conștient, stabil, rănit ușor, a fost transportat de un echipaj de la SJA. Un alt bărbat, șofer al unuia dintre autoturismele implicate în accident, cu traumatism toracic, a fost asistat la locul intervenției și a refuzat transportul la spital.

Galerie imagini