Accident rutier soldat cu moartea unui bărbat și rănirea altor cinci

Luni, 31 Octombrie 2016Olt

Accident rutier soldat cu moartea unui barbat si ranirea altor cinci | imaginea 1 Șase persoane au ajuns la spital și două autoturisme au fost grav avariate în urma unui accident rutier grav produs, joi, 27 octombrie a.c., în jurul orei 06.00, pe Drumul Județean 546, în apropierea localității Coteana. În accident au fost implicate două autoturisme, impactul fiind frontal.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță. Pompierii de la descarcerare au acționat pentru extragerea din autovehicul a unui bărbat, în vârstă de 49 de ani, șofer al unuia dintre autoturismele implicate, găsit conștient, politraumatizat în urma accidentului.

Pentru descarcerare bărbatului, care era prins între bord, volan și scaun, militarii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Pacientul a fost preluat de un echipaj de la SJA, iar pe timpul transportului la UPU a intrat în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au executat resuscitare cardio-pulmonară, atât pe timpul transportului, cât și la spital, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat.

La spital au fost transportați încă cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 49 de ani, conștienți, cu traumatisme diverse prin accident rutier. Rănit mai grav a fost un bărbat, în vârstă de 49 de ani, pasager pe scaunul din dreapta-față al unuia dintre autoturisme, cu traumatism cranio-cerebral și otoragie.

Galerie imagini