Motociclist mort în urma unui accident

Luni, 31 Octombrie 2016Satu Mare

Motociclist mort in urma unui accident | imaginea 1 În cursul zilei de sâmbătă, 29 octombrie a.c., în jurul orei 10:09, I.S.U. “Someș” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe drumul ce leagă localităţile Petreşti de Pişcolt.

La faţa locului, au fost dislocate forţe din cadrul Secţiei de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D.

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu o motocicletă au rezultat două victime dintre care o persoană în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu au supravieţuit.

În urma impactului violent, conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical persoanei descarcerate, aceasta, ulterior fiind transportată la spital.

Galerie imagini