Accident rutier cu o victimă încarcerată

Luni, 12 Decembrie 2016Olt
Sursa Foto: ISU Olt

Accident rutier cu o victima incarcerata | imaginea 1 Sâmbătă, 10 decembrie a.c., în jurul orei 05.00, dispeceratul comun ISU-Ambulanță a fost anunțat despre producerea unui accident rutier pe DN 54, pe raza orașului Corabia. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei tineri.

La fața locului au fost mobilizate resurse din cadrul ISU Olt, Garda de Intervenție Vișina, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

Echipajele au găsit autoturismul răsturnat într-un șanț de pe margine șoselei, un pasager aflat pe bancheta din spate fiind încarcerat.

Pentru extragerea tânărului, în vârstă de 22 de ani, din comuna Grojdibodu, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie.

Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și traumatism toracic. Acesta a fost transportat la Spitalul din Corabia, ulterior fiind transferat la UPU Slatina.

Ceilalți doi răniți, ambii din comuna Grojdibodu, șoferul, în vârstă de 22 de ani, cu plagă la membrul superior drept și celălalt pasager, în vârstă de 19 ani, cu traumatism cranio-facial, traumatism membrul inferior drept și fractură membrul superior stâng au fost transportați la spital. Primul la Spitalul Corabia și cel de-al doilea la UPU Craiova.

Foto: ISU Olt

Galerie imagini