Accident rutier cu două victime, pe DJ 504

Joi, 24 August 2017Teleorman

Accident rutier cu doua victime  pe DJ 504 | imaginea 1 Miercuri, 23 august a.c., la ora 12.08, pe numărul unic pentru apeluri de urgență s-a primit solicitarea de intervenție la un accident rutier, pe DJ 504, spre localitatea Cernetu, la aproximativ 4 km de municipiul Alexandria, apelantul precizând faptul că o victimă este încarcerată.

La fața locului au intervenit prompt pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de lucru cu apă și spumă, iar din partea Serviciului de Ambulanță Teleorman s-a trimis la locul evenimentului o ambulanță cu medic.

În urma coliziunii dintre două autovehicule, au rezultat două victime, un bărbat și o femeie, una fiind găsită încarcerată de către pompieri, în stare de inconștiență.

Cu ajutorul echipamentelor de descarcerare, salvatorii au reușit în mai puțin de 10 minute să elibereze persoana prinsă între tablele contorsionate ale mașinii, fiind preluată de către personalul medical de pe ambulanța SAJ pentru a fi transportată la spital.

Bărbatul, care acuza dureri la unul dintre membrele inferioare a fost preluat de către paramedicii SMURD, i s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Județean din Alexandria pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

După preluarea victimelor de către echipajele medicale, pompierii au rămas la fața locului pentru a sabla carosabilul și a îndepărat autoturismul avariat, luându-se măsurile de prevenire și stingere a unui eventual incendiu.

Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

Galerie imagini