Două persoane încarcerate, victime ale unui accident rutier

Sâmbătă, 01 Iunie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Doua persoane incarcerate  victime ale unui accident rutier | imaginea 1 Luni după-amiază, 27 mai, a.c., în jurul orei 17.35, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru salvarea a două persoane încarcerate, victime ale unui accident rutier produs în localitatea Țigănești.

Pentru rezolvarea acestei situații, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria s-au deplasat rapid trei echipaje de militari cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o autospecială de transport personal și victime multiple, iar din cadrul Serviciului de Ambulanță au intervenit trei echipaje medicale.

Cele două victime încarcerate, doi bărbați de 39, respectiv 24 de ani, cu politraumatisme, conștiente și cooperante, au fost extrase de pompieri din caroseriile deformate ale autoturismelor cu ajutorul echipamentelor de descarcerare în mai puțin de 15 minute.

Acestea au fost preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță și transportate la Spitalul Județean din Alexandria pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au continuat misiunea prin asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și sablarea carosabilului, iar polițiștii au preluat cazul pentru cercetări.

Galerie imagini