Accident rutier grav între o motocicletă şi un autoturism

Luni, 15 Iulie 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Accident rutier grav intre o motocicleta si un autoturism | imaginea 1 Accident rutier grav în Călărași pe DN 3 B, în urma coliziunii dintre o motocicletă şi un autoturism, având ca rezultat trei victime, dintre care două decedate.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călărași au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă Călăraşi.

Miercuri, 10 iulie, a.c., ora 19.16, echipajele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DN 3 B - zona ,,Plaja Tineretului”, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier grav, intre o motocicletă si un autoturism.

În urma accidentului au rezultat 3 victime, una dintre acestea, o persoană de sex feminin de aproximativ 60 ani, pasageră în autoturismul implicat în accident, care prezenta diferite politraumatisme, fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă aflat la faţa locului. Conducătorul auto, o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 60 ani, a fost găsită încarcerată, iar în urma efectuărilor manevrelor specifice, aceasta a fost declarată decedată. Conducătorul motocicletei, o persoană de sex masculin de aproximativ 40 ani, la sosirea echipajelor de intervenţie, a prezentat leziuni incompatibile cu viaţa.

Galerie imagini