Accident deosebit de grav, cu victimă decedată

Luni, 19 August 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Accident deosebit de grav  cu victima decedata | imaginea 1 Duminică după-amiază, 11 august, a.c., în jurul orei 16.20, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a solicitat intervenția salvatorilor la un accident deosebit de grav, produs pe raza localității Frăsinet.

La fața locului s-au deplasat rapid trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD, un echipaj al SAJ Teleorman, un echipaj medical cu medic, cu elicopterul SMURD și două echipaje de poliție.

La sosirea salvatorilor a fost găsită o victimă, un bărbat de 36 de ani, încarcerată, inconștientă și în stop cardio-respirator. Aceasta a fost extrasă din caroseria deformată cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predată echipajelor medicale care au început imediat manevrele de resuscitare.

Două persoane, mama și sora victimei, sosite ulterior la locul evenimentului, au acuzat un atac de panică, motiv pentru care paramedicii SMURD le-au acordat primul ajutor. Acestea au refuzat să fie transportate la spital.

Din păcate, bărbatul grav rănit nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Pompierii au continuat misiunea prins asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar polițiștii au preluat cazul pentru cercetări.

Galerie imagini