Maşină intrată într-un cap de pod, cu șoferul rămas încarcerat

Luni, 19 August 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Masina intrata intr un cap de pod  cu soferul ramas incarcerat | imaginea 1 Duminică dimineaţa, 11 august, a.c., chiar înainte de ieșirea din tura de noapte, plină de evenimente neplăcute și parcă prevestitoare, pompierii suceveni au primit un apel pe 112, prin care se anunța despre o mașină intrată într-un cap de pod, la Vicovu de Jos, cu șoferul rămas încarcerat…

Nici nu bănuiau că vor lucra zeci de minute pentru a extrage chiar trupul colegului lor, SILVIU COVAȘĂ, voluntar ISU, prins în ghearele morții, între fiarele contorsionate ale mașinii. Acestea nu au mai vrut să-i dea drumul, nici după prelungitele manevre de resuscitare.

Colegii îşi exprimă tristeţea pentru că știu cât de mult își dorea să devină salvator. S-a antrenat cot la cot cu cei mai buni profesioniști și a dat dovadă că poate oricând să se alăture echipei lor, și să facă față cu brio. Acum, însoțit de lacrimile celor care l-au cunoscut, va intra în rândul salvatorilor din Cer.

Dumnezeu să te ierte, Silviu, iar Maica Domnului să-i aline pe toți ai tăi, pe care i-ai lăsat cu inima frântă de durere!

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Odihnește-te în pace!

Galerie imagini