Accident rutier între un microbuz şi un autoturism, produs pe Autostrada Soarelui

Vineri, 27 Septembrie 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Accident rutier intre un microbuz si un autoturism  produs pe Autostrada Soarelui | imaginea 1 Accident rutier între un microbuz şi un autoturism produs pe Autostrada Soarelui, nouă persoane implicate, șapte victime cu traumatisme ușoare. Pompierii militari din cadrul ISU Călărași au intervenit la acest accident cu două autospeciale SMURD și o autospecială de descarcerare, în sprijin venind și trei ambulanțe S.A.J.

Miercuri, 25 septembrie, a.c., ora 08.40, echipaje de intervenție din cadrul Secțiilor de Pompieri Lehliu Gară și Dragalina au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe A2, km 73, sens de mers București – Constanța, în zona localităţii Dor Mărunt, pentru acordarea primului ajutor în cazul a șapte persoane, dar şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier între un microbuz și un autoturism.

Ajunşi rapid la fața locului, pompierii militari și colegii de la Serviciul Județean de Ambulanță Călărași au acordat primul ajutor victimelor și le-au preluat, acestea fiind transportate la unități spitalicești.

Circulația pe Autostrada Soarelui nu a fost întreruptă.

Galerie imagini