Respect, Plutonier major Tăbăcaru Florin!

Duminică, 08 Septembrie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Respect  Plutonier major Tabacaru Florin | imaginea 1 Pompierul militar de la Secția de Pompieri Adjud, plutonier major Tăbăcaru Florin, aflat în concediu, în timp ce se deplasa împreună cu familia pe ruta București-Adjud, a observat că traficul se desfășura alternativ în apropiere de localitatea Mihăilești, din cauza unui accident rutier.

În urma impactului dintre trei autoturisme au rezultat mai multe victime. Cunoscând repercusiunile unui astfel de eveniment și faptul că, în asemenea momente, orice secundă este prețioasă, dorința de a-i ajuta pe cei aflați în impas l-a determinat să acționeze imediat. Ajuns la fața locului i-a găsit pe colegii de la ISU Buzău intervenind pentru salvarea victimelor. S-a alăturat echipajelor de salvatori și a ajutat echipajul de descarcerare să extragă o persoană decedată în urma impactului puternic, rămasă blocată într-un autoturism. După finalizarea operațiunilor de descarcerare și-a salutat colegii care i-au mulțumit pentru ajutorul acordat.

Colegii de la ISU Vrancea îi apreciază spiritul civic de care a dat dovadă și cred că fapta sa a contribuit la operativitatea echipei, deoarece știu cât de important este aportul în misiuni al fiecăruia dintre ei.

Galerie imagini