Accident rutier produs între un autoturism și un TIR

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019Arges
Sursa Foto: ISU Arges

Accident rutier produs intre un autoturism si un TIR | imaginea 1 Marţi, 19 noiembrie, a.c., a avut loc un accident rutier produs între un autoturism și un TIR, pe A1 la km 82. În urma evenimentului au rezultat trei victime, o femeie, un bărbat și o fetiță, care din fericire nu au suferit leziuni grave.

Întâmplarea a făcut ca un pompier de la Detașamentul de Pompieri Mioveni, domnul plutonier major Milea Mihai, să treacă prin zonă și să observe evenimentul. La prima vedere, după felul cum arăta mașina și-a făcut cel mai “negru” scenariu, însă pe măsură ce se apropia, a constatat că în față se afla doar șoferul, confuz, cu un traumatism cranio-cerebral și escoriații la nivelul feței. Salvatorul a stabilit legătura cu acesta, l-a ajutat să coboare și să se așeze în afara părții carosabile, ulterior acordându-i primul ajutor calificat și monitorizându-l până la sosirea echipajelor de intervenție.

Pompierii militari argeşeni atrag atenţia asupra importanţei cunoașterii modului de acordare a primului ajutor calificat, pentru a putea veni în sprijinul semenilor.

Galerie imagini