Accident rutier în comuna Scoarța, Gorj

Vineri, 13 Decembrie 2019Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

Accident rutier in comuna Scoarta  Gorj | imaginea 1 În dimineaţa zilei de joi, 12 decembrie, a.c., pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Scoarța, satul Câmpu Mare, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu care au constatat că, în urma impactului, a rezultat o victimă de sex feminin în vârstă de 33 de ani.

Din fericire, în momentul impactului, în zonă se deplasa o ambulanță care a surprins evenimentul. Echipajul ambulanței i-a acordat primul ajutor victimei până la sosirea echipajului SMURD care a preluat-o pe femeie în stare de conștiență și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Tg-Cărbunești.

Echipajul pentru descarcerare a asigurat măsuri de protecție specifice având în vedere că autovehiculul în care se afla femeia s-a răsturnat și exista posibilitatea ca, în urma unor scurgeri de carburant, să se producă și alte situații de urgență.

Galerie imagini