Au scos din şanţ două autoturisme derapate

Luni, 30 Decembrie 2019Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Au scos din sant doua autoturisme derapate | imaginea 1 Echipajul ISU Botoșani, care se afla în monitorizarea drumurilor, a scos din şanţ două autoturisme. Acestea au derapat de pe drumul care leagă judeţul Botoșani de Suceava, la intrarea în localitatea Huţani. Într-unul dintre autoturisme era un copil.

Ca măsură de siguranţă, micuţul a fost dus în autospeciala pompierilor şi ținut la cald până când mașina tatălui a fost scoasă din şanţ.

Pentru protecția dumneavoastră, pompierii botoşăneni vă recomandă respectarea măsurilor de autoprotecție. Evitaţi deplasările în zonele vizate de ninsori, iar dacă totuși trebuie să faceți acest lucru, echipați-vă corespunzător.

Pentru evitarea unor blocaje din cauza condițiilor meteorologice, se recomandă conducătorilor să se intereseze asupra condițiilor de drum, înainte de a pleca la drum, să aibă mașinile echipate corespunzător pentru zăpadă și să manifeste prudență maximă.

Mai multe informații privind măsurile preventive și regulile de comportare pot fi vizualizate accesând aplicația DSU și platforma www.fiipregatit.ro.

Galerie imagini