Două accidente rutiere cu victime multiple

Luni, 23 Decembrie 2019Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Doua accidente rutiere cu victime multiple | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru„ al județului Sibiu au intervenit la două accidente cu victime multiple. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 22 decembrie, a.c., salvatorii din cadrul Punctului de lucru Săliște au intervenit prompt la un accident rutier pe autostrada A1, km 257 pe sensul de mers Sebeș-Sibiu, unde un microbuz s-a răsturnat în afara părții carosabile ca urmare a oboselii la volan.

S-au acordat îngrijiri pentru șase persoane, o persoană de sex masculin (șoferul) fiind găsită decedată la fața locului. Două persoane au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și stabile.

Un alt accident rutier cu multiple victime s-a produs în dimineața zilei de duminică, 22 decembrie, a.c., pe DN 7, localitatea Boița. Salvatorii sibieni au intervenit cu două echipaje Smurd și autospeciala de transport victime multiple, alături de două echipaje SAJ Sibiu.

Un număr de zece persoane au fost evaluate medical la fața locului, au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și stabile. Printre aceștia, o fetiță de cca 5 ani a primit îngrijiri medicale pentru atac de panică.

Galerie imagini