Accident grav, cu două victime

Luni, 20 Ianuarie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Accident grav  cu doua victime | imaginea 1 Sâmbătă, 18 ianuarie, a.c., la ora 11.10, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari roșioreni au fost alertați de producerea unui accident rutier, pe raza localității Dulceanca, cu două victime, posibil încarcerate.

Pentru salvarea persoanelor, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean.

În urma accidentului, unde un autoturism a intrat într-un pom de pe marginea carosabilului, au rezultat două victime, conștiente și cooperante, dintre care una încarcerată. Persoana încarcerată, o femeie de 43 de ani, a fost scoasă de pompieri din caroseria deformată cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predată echipajului SAJ pentru îngrijiri medicale și transportarea la spital. Cealaltă victimă, un tânăr de 22 de ani, conducătorul auto, ce acuza diferite traumatisme, a fost preluată de echipajul SMURD.

Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

Galerie imagini