Accident rutier cu 11 victime

Luni, 06 Ianuarie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Accident rutier cu 11 victime | imaginea 1 În după-amiaza zilei de duminică, 5 ianuarie, a.c., pe DN 29 D, pe raza localității Gorbăneşti, s-a produs un accident rutier între un microbuz în care erau nouă călători și un autoturism în care erau patru peroane. Imediat după impact, autoturismul a luat foc. Trei dintre victime s-au autoevacuat, una, care era și inconştientă, a fost scoasă din mașina în flăcări de un pompier aflat în timpul liber.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului. Spre zona incidentului rutier au fost trimise mașini de stingere, o descarcarare, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD și şase ambulanţe ale Serviciului Județean de Ambulanţă.

În total, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 12 şi 54 ani, au fost transportate la spital. Zece sunt conştiente şi au suferit diferite traumatisme şi fracturi, una este în comă.

Galerie imagini