Accident rutier cu trei victime, în localitatea Coroiu

Vineri, 31 Ianuarie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Accident rutier cu trei victime  in localitatea Coroiu | imaginea 1 Detaşamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale (o ambulanţă tip B2 şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă) la un accident rutier produs în localitatea Coroiu, comuna Tutova. În accident au fost implicate două autoturisme şi patru persoane, trei dintre acestea necesitând îngrijiri medicale. Victimele au vârste de 19, 24 şi 40 ani.

Victimele au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal “Elena Beldiman” Bârlad. Două victime au fost diagnosticate (preliminar) cu politraumatisme în urma unui accident rutier, cea de-a treia victimă fiind diagnosticată cu traumatism membru superior stâng şi cefalee.

Ciculaţia a fost întreruptă circa treizeci minute pe un sens de mers. Echipajul autospecialei de stingere cu apă şi spumă a asigurat măsuri PSI, a sablat şi a spălat carosabilul. În sprijinul echipajelor de pompieri au sosit două ambulanţe aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, substaţia Bârlad, precum şi un echipaj de poliţie. Cercetările privind circumstanţele producerii acestui eveniment rutier sunt efectuate de instituţiile abilitate.

Galerie imagini