Accident rutier soldat cu rănirea a două persoane

Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier soldat cu ranirea a doua persoane | imaginea 1 Un accident rutier s-a produs în municipiul Oltenița, lângă filatură, pe DN 4, în urma coliziunii dintre două autoturisme, soldat cu rănirea a două persoane. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Oltenița au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de prim ajutor SMURD.

La faţa locului s-a deplasat si un echipaj al S.A.J., care a preluat una dintre victime și a transportat-o la spitalul din municipiul Oltenița.

Joi, 8 ianuarie, a.c., ora 16.01, echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului Oltenița au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului, pe DN 4, în apropierea fostei filaturi, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier in care au fost implicate două autoturisme (ambele înmatriculate în județul Călărași).

În cele două autoturisme se aflau patru persoane, doar două dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale, doi bărbați, de 41 și 53 de ani. Persoana preluată de echipajul de prim ajurtor SMURD acuza dureri la nivelul membrului inferior drept. Paramedicii SMURD au imobilizat membrul accidentat cu atelă și l-au transportat pe bărbat la Spitalul Municipal Oltenița.

Cea de-a doua victimă a accidentului, care a necesitat îngrijiri medicale, a fost preluată de o ambulanță SAJ și a fost transportată, de asemenea, la spital. Celelalte două persoane implicate în accident au refuzat examinarea și/sau transportul la spital pentru verificări mai amănunțite.

Galerie imagini