Respect, Plutonier adjutant Szekely Mihaly!

Duminică, 16 Februarie 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Respect  Plutonier adjutant Szekely Mihaly | imaginea 1 Empatia și spiritul civic reprezintă calități cu care se naște un salvator, ele nu se învață, ci se „simt”. Încă o dată, plt. adj. Szekely Mihaly i-a făcut mândri pe colegii lui de la ISU Sibiu, prin modul său exemplar de a se implica.

Aflat în timpul liber, luni, 10 februarie, a.c., în timp ce se deplasa cu autoturismul personal, a observat coloana de mașini din apropierea localității Ruși și instinctul l-a dus cu gândul că ar putea fi vorba despre un accident rutier.

Temerea i s-a adeverit, două autoturisme intraseră în coliziune, șapte persoane fiind implicate. Fără să ezite, s-a deplasat către locul evenimentului, iar experiența dobândită la intervențiile numeroase la care a participat, l-a ajutat să facă rapid triajul și, în acelaşi timp, evaluarea primară a celor implicați în accident.

De asemenea, le-a acordat primul-ajutor calificat, persoanelor implicate și le-a supravegheat până la sosirea echipajelor SMURD și SAJ. Reprezentanţii ISU Sibiu îl felicită pentru inițiativă, implicare și, în egală măsură, modestie, trăsături definitorii ale unui salvator adevărat.

Respect  Plutonier adjutant Szekely Mihaly | imaginea 2