Autoturism cu două persoane, răsturnat în afara părţii carosabile

Miercuri, 11 Martie 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Autoturism cu doua persoane  rasturnat in afara partii carosabile | imaginea 1 Joi, 5 martie, a.c., în jurul orei 08:20, prin dispeceratul integrat ISU-SAJ, a fost solicitată intervenţia echipajelor medicale în cazul unui accident rutier produs pe D.E. 578, între localităţile Racu şi Mădăraş, în urma căruia un autoturism, în care se aflau două persoane, s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

La faţa locului s-au deplasat imediat echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, precum şi un echipaj SAJ cu medic. În urma evenimentului, au rezultat două victime, din care una aflată în stare de inconştienţă.

După efectuarea manevrelor de resuscitare cardio-pulmonare, şoferul autoturismului, în vârstă de 27 de ani, a fost declarat decedat, de către medicul SAJ. Cealaltă victimă, un bărbat, de 32 de ani, care prezenta excoriaţii minore şi dureri lombare, a fost asistat medical la faţa locului de paramedicii SMURD, ulterior fiind preluat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.