Femeie în vărstă, lovită de un autoturism

Miercuri, 18 Martie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Femeie in varsta  lovita de un autoturism | imaginea 1 Duminică, 15 martie, a.c., ora 19.02, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Punctului de lucru Fundulea (structură subordonată Secţiei de Pompieri Lehliu Gară) şi un echipaj cu medic U.T.I.M. din cadrul ISU Bucureşti - Ilfov au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în oraşul Fundulea, pe Bulevardul 1 Decembrie.

S-a acordat primul ajutor în cazul unei persoane de sex feminin în vârstă de 81 de ani (pieton), care a fost lovită de un autoturism. La accident s-a deplasat, de asemenea în sprijin, şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Fundulea.

La sosirea echipajului SMURD, femeia accidentată se afla în stop cadio respirator, fiind întinsă pe carosabil. Paramedicii SMURD au iniţiat procedurile pentru efectuarea manevrelor de resuscitare a victimei, iar în scurt timp în sprijin a sosit şi ambulanţa S.A.J. din Fundulea, continuânmdu-se manevrele de reanimare a femeii.

Din nefericire, medicul încadrat pe Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă, sosită din Bucureşti, a declarat decesul persoanei la ora 19.43. Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care femeia în vârstă de 81 de ani şi-a pierdut viaţa.

Galerie imagini