Accident rutier cu o victimă încarcerată

Marți, 28 Iulie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Accident rutier cu o victima incarcerata | imaginea 1 Miercuri, 22 iulie a.c., în jurul orei 15:20, forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare au fost solicitate să intervină pentru gestionarea situației de urgență generate de producerea unui accident rutier între localitățile Botiz și Ciuperceni, în care au fost implicate 3 autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD.

Ajunși la fața locului, pompierii au găsit două autoturisme ieșite în afara părții carosabile, din care au rezultat 3 victime, una fiind încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei încarcerate, iar paramedicii, împreună cu echipajele medicale, au acordat primul ajutor calificat la fața locului victimelor ce prezentau semne vitale.

O victimă a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru investigații medicale suplimentare, iar celelalte două au refuzat transportul.

Galerie imagini