Autocamion de transport substanțe periculoase, răsturnat şi avariat

Sâmbătă, 25 Iulie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Autocamion de transport substante periculoase  rasturnat si avariat | imaginea 1 Miercuri, 22 iulie a.c., în jurul orei 18:00, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au fost solicitați să intervină in cadrul unui accident rutier pe DJ 19, între localitățile Beltiug și Ardud.

Prin apel la numărul unic 112, pompierii au fost anunțați despre faptul că la locul accidentului se află un autocamion răsturnat de ADR. La locul evenimentului au fost dislocate: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Până la sosirea forțelor de intervenție la locul accidentului, șoferul a reușit să se autoevacueze. Din autocamion au avut loc scurgeri de etanol. Pompierii militari s-au mobilizat și au reacționat prompt pentru a elimina riscul unui incendiu în urma scurgerii substanței inflamabile.

Din fericire, în urma evenimentului, nu a izbucnit incendiu și nu au fost înregistrate victime. S-a cerut ajutor primăriei comunei Beltiug pentru ca autovehicului răsturnat și avariat să fie repus pe roți.

După evaluarea starii de sănătate a șoferului şi acordarea primelor îngrijiri medicale la faţa locului, acesta a refuzat transportul la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Autocamion de transport substante periculoase  rasturnat si avariat | imaginea 2