Autoturism ieșit în afara părții carosabile, o victimă încarcerată

Marți, 28 Iulie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Autoturism iesit in afara partii carosabile  o victima incarcerata | imaginea 1 Duminică, 26 iulie a.c., în jurul orei 12:41, forţele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare au fost solicitate să intervină pentru gestionarea situaţiei de urgenţă generate de producerea unui accident rutier, între Satu Mare și Micula.

La fața locului s-au deplasat 12 pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Ajunși la fața locului, pompierii au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, din care au rezultat 2 victime conștiente și cooperante, una fiind încarcerată.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei încarcerate, iar paramedicii, împreună cu echipajele medicale, au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului. Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru investigații medicale suplimentare.

Galerie imagini