Patru victime adulte, în urma unui accident rutier între două autoturisme

Vineri, 17 Iulie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Patru victime adulte  in urma unui accident rutier intre doua autoturisme | imaginea 1 Miercuri, 15 iulie a.c., în jurul orei 06:10, pompierii ialomiţeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DN2, la Movilița, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița - substația Urziceni.

Din eveniment au rezultat 4 victime adulte (bărbați), conștiente și neîncarcerate, cărora le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenției.

Ulterior, echipajul SMURD a preluat șoferul unuia dintre autoturisme, cu vârsta de 22 ani, care prezenta politraumatisme, două victime cu vârstele de aproximativ 43 de ani și 48 de ani, care prezentau traumatisme, au fost preluate de echipajele SAJ, iar cea de-a patra victimă a refuzat transportul la spital. Toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul din Municipiul Urziceni.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Patru victime adulte  in urma unui accident rutier intre doua autoturisme | imaginea 2