Victimă încarcerată şi inconştientă, în urma unui accident între un autocar și un autoturism

Sâmbătă, 11 Iulie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Victima incarcerata si inconstienta  in urma unui accident intre un autocar si un autoturism | imaginea 1 Luni, 6 iulie a.c., în jurul orei 06:30, pompierii ialomiţeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DJ201 în care au fost implicate un autocar și un autoturism.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și un echipaj SAJ Ialomița - substația Urziceni.

Din eveniment a rezultat o victimă de sex masculin, încarcerată și inconştientă. Șoferul autoturismului cu vârsta de 20 ani a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitànd efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseria avariată.

Acesta a fost predat echipajului SAJ și transportat la Spitalul Municipal Urziceni. Celelalte 4 persoane din autocar au fost evaluate de echipajul SMURD, ulterior au refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și la sablarea carosabilului.

Victima incarcerata si inconstienta  in urma unui accident intre un autocar si un autoturism | imaginea 2