Bebeluş de 6 luni, decedat într-un grav accident rutier

Marți, 18 August 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Bebelus de 6 luni  decedat intr un grav accident rutier | imaginea 1 Sâmbătă, 15 august a.c., în jurul orei 10.30, pompierii ialomiţeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în zona localității Coșereni, în care au fost implicate două autoturisme și 6 persoane.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița - substația Urziceni și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

Din eveniment au rezultat 6 victime, 5 adulți și un minor. Din nefericire una dintre victime, minorul în vârstă de doar 6 luni, se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat de către medicul de pe elicopterul SMURD.

Celorlalte 5 victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenței. Ulterior, elicopterul SMURD a preluat o persoană de sex feminin ce prezenta diferite traumatisme, pe care a transportat-o pe calea aerului la Spitalul de Urgență Floreasca.

Dintre celelalte 4 victime, 2 persoane de sex masculin, cu vârstele de aproximativ 20 de ani și 65 de ani, au fost transportate de către echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Municipal Urziceni, iar altele două au refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru sablarea carosabilului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Bebelus de 6 luni  decedat intr un grav accident rutier | imaginea 2