Fetiţă de 10 ani, decedată într-un grav accident rutier

Marți, 18 August 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Fetita de 10 ani  decedata intr un grav accident rutier | imaginea 1 Sâmbătă, 15 august a.c., în jurul orei 09.15, pompierii ialomiţeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între localitatea Fetești și Movila, în care au fost implicate două autoturisme și 5 persoane.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Feteşti, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița - substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

Din eveniment au rezultat 5 victime, 4 adulți și un minor în vârstă de 10 ani. Două dintre victime au rămas prinse între fiarele contorsionate ale mașinilor, eliberarea lor necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseriile avariate.

Din nefericire, una dintre victimele încarcerate, minora în vârstă de 10 ani de sex feminin, prezenta leziuni incompatibile cu viața şi a fost preluată de echipajul SAJ care a declarat decesul. Celorlalte 4 victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenței.

Ulterior, un bărbat ce prezenta multiple fracturi la membre a fost transport pe calea aerului de elicopterul SMURD la o unitate spitalicească din Municipiul Constanța. Celelalte trei victime, două femei și un bărbat cu diferite traumatisme, au fost transportate de către echipajele SAJ, la Spitalul Municipal Fetești.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Fetita de 10 ani  decedata intr un grav accident rutier | imaginea 2