Grav accident rutier, cu două maşini în coliziune frontală

Vineri, 07 August 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Grav accident rutier  cu doua masini in coliziune frontala | imaginea 1 Duminică dimineața, 2 august a.c., la ora 08:54, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un grav accident rutier, produs pe DE 578, în comuna Sândominic, după ce două autoturisme, în care se aflau 4 pasageri, au intrat în coliziune frontală.

La faţa locului s-au deplasat imediat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială complexă de primă intervenție, în sprijin fiind trimise şi trei ambulanțe SAJ.

Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane (o pasageră de 68 de ani) și rănirea altor trei, echipajul de descarcerare intervenind pentru extragerea unei persoane încarcerate (bărbat, în vârstă de 58 de ani). După acordarea primului ajutor la locul evenimentului, cei doi conducători auto, în vârstă de 69, respectiv 58 ani, şi o pasageră tot de 58 de ani, răniți grav, au fost preluați și transportați de echipajele SMURD și SAJ, la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Galerie imagini