Victimă într-un accident rutier, preluată de elicopterul SMURD

Luni, 21 Septembrie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Victima intr un accident rutier  preluata de elicopterul SMURD | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Fetești, au intervenit joi, 17 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, la un accident rutier produs în satul Cegani, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din impact au rezultat 2 victime conștiente.

Salvatorii s-au deplasat de urgență la locul accidentului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Un echipaj al SAJ Ialomița - substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD au venit în sprijinul salvatorilor.

Victimelor le-au fost acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ. Elicopterul SMURD a preluat una dintre victime, care prezenta fractură craniană și traumatism toracic, pe care a transportat-o pe calea aerului la o unitate spitalicească din municipiul Constanța. Cealaltă victimă care acuza dureri lombare a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Municipal din Fetești.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Galerie imagini