Accident rutier produs între un microbuz și un TIR

Vineri, 23 Octombrie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Accident rutier produs intre un microbuz si un TIR | imaginea 1 Marţi, 20 octombrie a.c., s-a produs un accident rutier cu o victimă, în localitatea Crasna, comuna Albești.

Pompierii vasluieni au intervenit la accidentul rutier produs între un microbuz pentru transport persoane și un TIR. În momentul impactului, în microbuz se aflau 21 persoane. Dintre toate cele 22 persoane implicate în accident, doar una a necesitat îngrijiri medicale.

Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs în localitatea Crasna, comuna Albești.

La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat că în accident au fost implicate două autovehicule (un TIR și un microbuz) în care se aflau 22 persoane și exista o victimă. În microbuzul pentru transport persoane se aflau 20 pasageri.

Echipajul de prim ajutor a evaluat starea persoanelor implicate în accident, dintre acestea doar o persoană de sex feminin necesitând îngrijiri medicale. Victima, în vârstă de 18 ani și însărcinată, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu fractură de membru inferior.

Circumstanțele și cauzele producerii acestui accident rutier vor fi stabilite de instituţiile abilitate în acest sens.