Grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane

Luni, 02 Noiembrie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane | imaginea 1 Un grav accident rutier s-a produs joi, 29 octombrie a.c., pe DN3A între Perișoru și Ștefan cel Mare, şi s-a soldat cu decesul unei persoane. În accident au fost implicate un autovehicul și o căruță, șase persoane se aflau în autovehicul și două în atelajul hipo. Au rezultat patru victime, dintre care una decedată (conducător atelaj hipo).

Niciuna dintre persoane nu a fost încarcerată. S-au deplasat la intervenție o autospecială de descarcerare și o autospecială pentru acordarea primului ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Dragalina, cât și două ambulanțe ale S.A.J. Călărași.

Dintre cele opt persoane implicate în accident, șase în autovehicul și două în căruță (tată și fiu), patru au suferit traumatisme, dintre care una în SCR (căruțașul), celelalte trei au fost conștiente și au prezentat multiple excoriaţii la nivelul feței și membrelor.

Căruțașul a fost declarat decedat. Celelalte 3 victime au fost transportate la spitalul Slobozia de către SMURD şi cele 2 ambulanțe SAJ.

Galerie imagini