Un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară

Luni, 02 Noiembrie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Un autoturism a intrat in coliziune cu o autoutilitara | imaginea 1 Sâmbătă, 31 octombrie a.c., pompierii tulceni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generate de un accident rutier produs pe DN 22A între localitățile Topolog și Saraiu, în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

La fața locului s-au deplasat 9 pompieri cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag, precum și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime de sex masculin.

Acestea nu erau încarcerate, erau conștiente, au primit primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior doar una a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Tulcea pentru investigații medicale suplimentare.

Pompierii au acționat pentru sablarea carosabilului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Un autoturism a intrat in coliziune cu o autoutilitara | imaginea 2