5 victime în urma impactului violent dintre două autoturisme

Joi, 31 Decembrie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

5 victime in urma impactului violent dintre doua autoturisme | imaginea 1 Echipaje de la Detașamentul Slobozia- Garda de intervenție Țăndărei, cu o autospecială SMURD, o autospecială pentru stingere și două echipaje ale SAJ Ialomița, au intervenit miercuri, 30 decembrie a.c., în jurul orei 15:15, pe DN2A, popas Chirana, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane. În urma evenimentului au rezultat cinci victime, conștiente și neîncarcerate, care au fost asistate de echipajele medicale de la locul intervenției.

Echipajul SMURD a preluat o victimă în vârsta de 24 de ani și echipajul SAJ o victimă în vârstă de 31 de ani, acestea fiind transportate la Spitalul Orășenesc Țăndărei. Celelalte trei victime, după monitorizare, au refuzat transportul la spital. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Galerie imagini