Accident rutier mortal pe autostrada A1

Joi, 17 Decembrie 2020Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Accident rutier mortal pe autostrada A1 | imaginea 1 Un accident rutier mortal s-a produs în dimineaţa zilei de duminică, 13 decembrie a.c., pe autostrada A1 în apropiere de Ilia.

Cele 3 echipaje ale Secţiei de Pompieri Ilia, specializate în descarcerare, prim ajutor şi stingere, au găsit pe autostrada A1 la km 394, la locul impactului dintre o autoutilitară şi un autotren, 2 victime încarcerate.

Cei doi bărbaţi se aflau captivi în cabina autoutilitarei care s-a izbit violent de remorca autotrenului. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat manevrele medicale.

Din nefericire, şoferul autoutilitarei a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, în timp ce pasagerul din autoutilitară a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la UPU Deva în stare gravă. Pentru investigaţii medicale a fost dus la spital şi şoferul autotrenului.

Circulaţia pe A1, pe sensul de mers Ilia - Deva, a fost afectată aproximativ 2 ore până la finalizarea operaţiunilor de cercetare la locul accidentului şi de îndepărtare de pe carosabil a mijloacelor de transport.

Galerie imagini