Autoturism răsturnat în şanţ, cu o victimă încarcerată

Luni, 14 Decembrie 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Autoturism rasturnat in sant  cu o victima incarcerata | imaginea 1 Vineri, 11 decembrie a.c., ISU Mureș a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui accident rutier pe raza localității Ernei, cu posibilitatea ca două persoane să fie încarcerate.

S-au deplasat în cel mai scurt timp posibil la locul intervenției pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. Ajunși la locul solicitat, salvatorii au constatat că este vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabiă și s-a răsturnat într-un șanț de pe raza localității Ernei, cu o victimă încarcerată.

Victima, o persoană de sex masculin de aproximativ 85 de ani, conștientă și cooperantă. S-a intervenit de urgență pentru extragerea acesteia de către pompierii militari prin decopertarea plafonului autoturismului.

În cel mai scurt timp posibil, victima a fost extrasă din autoturism și predată echipajului SMURD cu medic aflat la fața locului, după acordarea primului ajutor medical calificat, persoana a fost transportată la spital.

În interiorul autoturismului se mai aflau două persoane care s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție, acestea fiind ambele de cod verde. Pe toată durata intervenției s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers.

Autoturism rasturnat in sant  cu o victima incarcerata | imaginea 2