Marţi neagră, cu intervenţii la accidente rutiere

Joi, 31 Decembrie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Marti neagra  cu interventii la accidente rutiere | imaginea 1 Marţi, 29 decembrie a.c., în jurul orei 16:00, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc în municipiul Târgoviște, pe şoseaua Găești, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul evenimentului, salvatorii târgovișteni s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și un echipaj de ambulanță SMURD, unde au acționat pentru asigurarea/supravegherea zonei și sablarea carosabilului. Evenimentul rutier s-a soldat cu o victimă, rănită ușor, care nu a necesitat transport la spital.

Tot marţi, 29 decembrie a.c., în jurul orei 13:00, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe DN-72, pe raza localității Nisipuri, în care au fost implicate 4 autoturisme.

La locul evenimentului, salvatorii târgovișteni s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și un echipaj de ambulanță SMURD, unde au acționat pentru asigurarea/supravegherea zonei și sablarea carosabilului. Din fericire, în urma accidentului rutier nu s-au înregistrat victime.

Marti neagra  cu interventii la accidente rutiere | imaginea 2