5 victime, în urma coliziunii dintre două autoturisme

Miercuri, 20 Ianuarie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

5 victime  in urma coliziunii dintre doua autoturisme | imaginea 1 Echipaje de la Detașamentul Slobozia - Garda de Intervenție Slobozia, cu o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 12:35, în satul Gimbășani din comuna Cosâmbești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau 5 persoane (4 adulți și un minor). În urma evenimentului au rezultat cinci victime, din care una încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, ulterior aceasta a fost preluată de un echipaj SAJ.

Victimele au fost evaluate de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior echipajul SMURD a preluat o victimă, echipajul SAJ două victime, toate transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare.

Celelalte 2 victime (minorul și un adult), după evaluare, au refuzat transportul la spital și au rămas la locul intervenției. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

5 victime  in urma coliziunii dintre doua autoturisme | imaginea 2