Două persoane au ajuns la spital

Vineri, 22 Ianuarie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Doua persoane au ajuns la spital | imaginea 1 Duminică după-amiază, 17 ianuarie a.c., în jurul orei 14.45, pompierii militari alexăndrineni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DJ 504, intersecție cu varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, mai exact la sensul giratoriu spre localitatea Lăceni.

Pentru gestionarea eficientă a acestei situații, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, două echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman și mai multe echipaje de poliție.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că în accident erau implicate două autoturisme, rezultând patru victime, conștiente și cooperante, de gen masculin, neîncarcerate.

Două dintre acestea, cu traumatisme ușoare la nivelul capului, au fost preluate de echipajele SAJ Teleorman și transportate la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunţite și îngrijiri de specialitate. Celelalte două persoane, după ce au primit primul ajutor medical din partea echipajului SMURD, au refuzat să meargă la spital.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Galerie imagini