Grav accident rutier în urma coliziunii dintre două autovehicule

Marți, 26 Ianuarie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Grav accident rutier in urma coliziunii dintre doua autovehicule | imaginea 1 Un grav accident rutier s-a produs în comuna Borcea, pe DN 3B, în urma coliziunii dintre două autovehicule. Trei victime au avut nevoie de îngrijiri și, din nefericire, una dintre acestea și-a pierdut viața.

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Borcea, fiind implicate două autovehicule în care se aflau patru persoane. Au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată şi inconștientă. S-au deplasat la locul accidentului un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, 1 echipaj SAJ Călărași și 1 echipaj de la Ambulanța Fetești.

Una dintre victime prezenta suspiciune de fractură bazin şi multiple excoriaţii, asistată de SMURD, transportată la unitatea spitalicească din orașul Fetești. Cea de-a doua victimă acuza dureri la nivelul membrului superior stâng, aceasta fiind asistată de SAJ.

Starea victimei preluate de SMURD s-a agravat ulterior, iar echipajul a început deplasarea către Spitalul Fetești, împreună cu asistenta de pe ambulanță SAJ. La fața locului s-a deplasat și un elicopter SMURD venit de la Constanța, care a aterizat la fața locului, a evaluat şi o a treia persoană care acuza dureri la umăr și membru superior și care, ulterior, a fost preluată de o ambulanță SAJ.

Din nefericire, victima transportată la spitalul Fetești a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decesul acesteia. Un bărbat în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața, urmând să fie cercetate cu exactitate împrejurările care au dus la producerea accidentului.

Galerie imagini