Trei victime au ajuns la spital în urma impactului dintre 3 maşini

Vineri, 29 Ianuarie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Trei victime au ajuns la spital in urma impactului dintre 3 masini | imaginea 1 Miercuri, 27 ianuarie a.c., la ora 14.49, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, un cetățean a solicitat intervenția rapidă a salvatorilor teleormăneni la un accident rutier produs pe E70, la ieșire din municipiul Alexandria spre București, între trei autoturisme.

Pentru salvarea persoanelor și gestionarea eficientă a evenimentului, la fața locului au ajuns imediat trei echipaje de pompieri, cu o autospecială de descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Teleorman și mai multe echipaje de poliție.

În urma acestui accident, au rezultat trei victime, două femei și un bărbat, conștiente și cooperante, însă cu multiple traumatisme. Cele două persoane de gen feminin erau prinse în caroseria deformată a mașinii, scoaterea acestora fiind posibilă doar cu ajutorul accesoriilor de descarcerare.

După acordarea primului ajutor calificat, victimele au fost transportate la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru îndepărtarea de pe carosabil a resturilor de caroserie, astfel încât traficul să se reia în condiții de siguranță. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Galerie imagini