Pompierii vasluieni au salvat trei persoane și o pisică

Miercuri, 03 Februarie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pompierii vasluieni au salvat trei persoane si o pisica | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale (o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DE 581, în raza localității Sârbi, comuna Banca.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate și trei persoane rănite, dintre care, două erau încarcerate.

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea victimelor (două persoane de sex feminin și o persoană de sex masculin) și acordarea primelor îngrijiri medicale, concomitent fiind asigurate și măsurile PSI.

Cele trei victime au fost transportate la spital în stare de conștiență, dar cu semne de hipotermie. Conducătorul auto al uneia dintre autoturisme, un bărbat în vârstă de 51 ani, a fost transportat la spital, acesta fiind diagnosticat cu traumatism la un umăr.

Cele două victime de sex feminin (35, respectiv 52 ani) au fost și ele transportate la spital, acestea fiind diagnosticate cu traumatisme cranio-faciale, multiple traumatisme (de braț și antebraț, toraco-abdominal, de bazin și de gambă) și plăgi tăiate.

Pompierii au salvat și o pisică, după finalizarea intervenției, aceasta fiind predată polițiștilor prezenți la fața locului. Cercetările privind cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Galerie imagini