Coliziune între un TIR și două autoturisme, cu 6 victime

Marți, 09 Martie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Coliziune intre un TIR si doua autoturisme  cu 6 victime | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au fost alertați vineri, 5 martie a.c., în jurul orei 08:40, să intervină la un accident rutier produs pe DN 21 în localitatea Slobozia Nouă, în care au fost implicate un TIR și două autoturisme.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe tip B și una tip C ale SAJ Ialomița -substația Slobozia.

Din evenimentul rutier au rezultat șase victime, dintre care una încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei rămasă încarcerată într-unul dintre autoturisme. Celor șase victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajele SMURD și SAJ, după care cinci victime au fost preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Ambulanța SMURD a preluat o victimă, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Galerie imagini