Grav accident rutier în urma coliziunii între două autocamioane

Miercuri, 17 Martie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Grav accident rutier in urma coliziunii intre doua autocamioane | imaginea 1 Vineri, 12 martie a.c., în jurul orei 12:20, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier produs între două autocamioane în localitatea Venchi.

S-au deplasat de urgență la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara și elicopterul SMURD. Aceștia, ajunși la locul intervenției, au constatat că este vorba despre un accident rutier produs pe E60 în dreptul localității Venchi, între un autotren și o autoutilitară.

În urma coliziunii, o victimă de cod roșu a rămas încarcerată, aceasta fiind extrasă în cel mai scurt timp posibil de către pompierii militari, și două victime de cod galben care se aflau în afara autocamionului, respectiv autoutilitarei.

Toate victimele au fost de sex masculin. Victima de cod roșu (42 de ani) a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu-Mureș cu elicopterul SMURD, o victimă de cod galben (45 de ani) a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu-Mureș cu ambulanța SMURD, iar cealaltă victimă (35 de ani) a refuzat transportul la spital.

Drumul a fost blocat pe ambele sensuri pe toată durata intervenției (aproximativ o oră și jumătate).

Galerie imagini