Accident rutier grav, cu trei autoturisme implicate și cinci victime

Marți, 13 Aprilie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Accident rutier grav  cu trei autoturisme implicate si cinci victime | imaginea 1 Duminicå, 11 aprilie a.c., pe DN 6 (E70), la ieșire din localitatea Vitănești spre București, a avut loc un accident rutier grav, cu trei autoturisme implicate și cinci victime.

Pentru gestionarea acestui eveniment și salvarea persoanelor rănite, la fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de descarcerare, două mașini de stingere, două ambulanțe SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple, trei echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman, un echipaj de jandarmi și mai multe echipaje de poliție.

Dintre cele cinci persoane rănite, un copil, de aproximativ 2 ani, cu fractură deschisă la membrul superior stâng, a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din municipiul București pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Celelalte 4 victime adulte, conștiente și cooperante, neîncarcerate, au primit primul ajutor calificat, iar dintre acestea, o femeie de cca. 33 de ani, a fost transportată la U.P.U. Alexandria pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat carosabilul de resturile provenite de la caroseriile autoturismelor, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Galerie imagini